happy halloween


ojojoj vad tråkigt. Hade verkligen sett framemot den här kvällen få vara med underbara människor, se film och sånt där. Men så blev de inte. Igår när jag och Hannes skulle lägga oss började jag känna av lite i örat efter att ha sovit 2 timmar om ens det så vaknade jag med värsta smärtan. Var tvungen att be mamma och pappa komma och hämta mig. Vi for till akuten där dom konstaterade att de gått hål i min trumhinna. Så nu är de bara att äta penicillin och vila och hoppas på att de blir bättre. Sämre slut kan man väl inte få på ett lov?. Som en räddare i nöden så ska nog min söta pojkvän hålla mig sällskap, Puss på honom<3.






my cat is cute, sometimes

Min katt ligger nästan på tangentbordet nu. Han gjorde det mycket när han var mindre och ibland händer de att han gör de nu också men han har blivit stor, han tar sån stor plats nu. Han är inte längre den lilla jobbiga kattungen som springer och klöser en på fötterna. Jag kommer ihåg då jag sa till mamma " snälla kan inte han bli stor" och nu är han stor och då vill jag att han ska vara liten igen. För han hade faktiskt sina fina stunder också. Då han låg och sov på kudden och såg allmänt söt ut. Men nu ni så ropar min mage av hunger så nu blir de mat. Puss


you're my light in the dark

nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att min familj, morbror och Therese ska komma hem. Hannes for just, buhu. Känns konstigt att han inte sitter här brevid nu, menmen får träffa honom imorrn. Igår var Hannes och jag en sväng till stan för att Hannes skulle köpa en vinterjacka. Han hittade en och snygg var den. Efter stan for vi till barnenshus för att Hannes syster skulle köpa nåt till halloween. Ojoj vad längesen de var man var där. Min morbror och Therese kom  igår. Det är alltid lika kul att träffa dom. Dom är då just nu i stan tror jag. Hoppas dom hittar nåt fint :). Hannes och jag hade tänkt fara och bada idag men när vi vakna kände Hannes sig inte riktigt frisk så vi tog en hemma dag istället men de skada ju inte :). Nu kom John och Tilda hem så jag ska bege mig ner nu. Sen fara och spela fotboll. Hade bra.
Jag älskar dig H<3

lite bilder från går dagen.



yearns to christmas



jag målade mina naglar svarta men lika fort som färgen var på så var den av. Passade inte riktigt svart så jag tog röd. De är ju halloween snart så svart eller röd hade jag att välja på. Lasse fick tag i den jackan jag pratat om i ett tidigare inlägg, tack Lasse. Den är verkligen as nice men lite för tunn att ha på den nu. Kanske kommer ha den nån gång då och då. För jag är verkligen en person som fryser. Men vet ni vad, jag längtar jättemycket till jul. Kan få riktigt julkänslor ibland och bara börja längta. Det är så mysigt då familjen är samlad, de är mörkt ute, ljus är tända, man äter god mat och de bästa av allt är ju julklapparna ska börja skriva min önskelista nu tror jag för de är verkligen massor av saker jag önskar mig.

Andra avenyn börjar snart. Jag längtar. När man är inne i programmet är de faktiskt bra till er som inte gillar andra avenyn. Har man sett från första avsnittet så går de inte att sluta se det. Man bara längtar tills de är tisdag och ser att avsnittet är ute på svt. Ibland är de verkligen dåligt de kan jag hålla med er om men samtidtigt har de sina bra stunder. Haha känns sjukt att jag sitter och skriver om ett program men what ever?. Kommer inte på nåt annat att skriva om just nu och andra avenyn var de som kom upp i min skalle.

snow


nu är de äntligen lov, skönt. Bara en vecka tyvär men så är det. Jullovet är ju snart så man får längta dit. Snön har kommit och kylan är här. Nu är de bara att stå ut och längta till sommaren. Haft mycket i skolan och därför har det inte blivit nån uppdatering. Igår på kvällen hade älvsbyn avslutning, vi åt och hade de trevligt. Efteråt gick jag, Stina och Johanna till konsum och köpte lite godis, mums. Sen begav sig Stina och jag till henne. Vi såg lite av idol och sen började vi se Gracie. En fotbollsfilm som verkligen är värd att se, tyvär så såg vi inte hela för både jag och Stina somnade. Idag klev vi upp kring 11 och for till byn, vi gick till mim och kollade på lite kläder och sen gick vi till sporthallen och såg när älvsbyn spelade innebandy match. Det var en tjej som spelade som kunde gå ner i splitt och både jag och Stina blev fascinerade och Stina sa att de ska ju inte gå att göra så. En flicka som satt bakom oss hörde de Stina sa och började säga; Hon har tränat hon har tränat hon har tränat osv. Det var ganska kul.

turnering

igår fick jag veta av Sanna att alla 9or skulle ha en turnering idag, handboll fotboll och vollyboll. Vi skulle vara utklädda och jag hade inget att klä ut mig till, så jag och Frida skulle till Sanna för att fixa nåt, men imorse ringde Sanna och berätta att hon fått feber och inte kan vara med. Men bara några minuter efter det ringde Frida och sa att vi ändå skulle ta den tidiga bussen och de blev så. Vi gjorde oss "fina " och sen började hela turneringen, vi kom sist men tanke på att hälften av klassen gick så tycker jag att vi gjorde en bra insats och de är ju bara för skojsskull. En mycket rolig dag blev det. En aning flum blev de också, hah. Frida du är grymt bra!

every night is another story

Sitter just nu och kollar på gamla bilder. Dom väcker både bra och dåliga minnen. Tänk vad tiden går fort. Man kan ju inte leva om dagarna som gått, tyvär. Ny dag nya möjligheter =).
I lördagskväll for jag och var med Ante, efter ett tag så kom Gurra också dit. Vi såg scooby doo, måste säga att dom filmerna är faktiskt bra. Haha, men jag gillar ju barnfilmer. For hem kring 10 för hade läns på söndag, som gick prima. Men mina fötter var is efteråt de var så grymt kallt ute. De gjorde ont att springa men man kämpade på ändå och tror inte att de bara var jag som led av detta. Efter läns for jag och var med min söta pojkvän.



love

Vill bara att du ska veta att för mig är du den ende, ett liv utan dig är som ett liv utan syre, jag är så glad för att du finns. Jag älskar dig Hannes!




skratta bör man annars dör man



sitter just nu och väntar på hannes. Sista praktik dagen idag, skönt men ändå trist, skolan börjar. Massor av plugg nästa vecka, usch. Ser verkligen inte framemot den här veckan som kommer. Idag har jag varit på träning, wihoo. Påväg hem i bilen så skrattades en hel del vet ni varför?, jo Stina åkte hem med oss. Haha skrattar alltid så mycket när jag är med henne. Nu ska jag gå och äta lite granna. Bye!

truth

kan man bli gladare än att gå utanför dörren och känna hur varmt det är ute? varmt och varmt men varmare än det varit. Jag fick då en trevlig promenad till affärn med min mammi i de fina vädret. Var inne på bdb, gud så tråkigt de är där nu, knappt så man orkar gå in. Väntar på att mammi ska bli klar med maten så medans så gör jag 15 sanningar om mig själv.

15 SANNINGAR OM MIG:
- jag är mörkrädd

- jag saknar tiden då jag red som mest
- jag tycker livet är underbart
- jag har spelat piano då jag var liten
- jag tycker fotboll är det bästa som finns
- jag älskar min familj
- jag älskar hannes och är sjukt kär i honom
- jag skrattar ofta
-
jag hatar att plugga
- jag är en badkruka
- jag fryser ofta
- jag blir lätt sur
- jag ser ofta barnfilmer
- jag är höjdrädd
- jag älskar sommar



my little brother's birthday

Idag fyller min söta bror år, Joel. Han fyller hela 13 år, woho grattis till honom. Praoen går utmärkt så den behöver vi inte prata om. Sanna kom förresten till mig idag, alltid lika glad av att träffa henne. Ante kom också och fikade sen drog vi till honom och såg en film eller hann inte se så jättemycket av den, men de var bra för jag hatar skräckfilmer. Hann se några mord och sånt där iallafall så jag kan säga er att det gick fort hem för mig och sanna i mörkret, sprang nog halva vägen. På tal om mörker så stängde dom av strömen i sikfors inatt, dom skulle fixa nåt. Den stängdes 11 och såklart så sov inte jag då, hemskt. Jag är verkligen mörkrädd. Jag fick krypa på golvet för att tillslut komma fram till min säng. Ojojoj vad rädd jag var. Jag har kommit framtill att jag alltid ska ha en ficklampa i bakfickan.




tänka fritt är stort men tänka rätt är större


min första prao dag var helt okej. Fanns inte så mycket att göra men dom sa att de skulle bli en hel del imorgon. Börjar 10 och slutar 4 inte allt för dåligt. Just nu letar jag desperat efter en skinnjacka som jag tackade nej till först. Hur kunde jag tacka nej till den urläckra jackan?, jag är konstig. Jag hittar heller ingen bild på den, vart jag än söker så den kanske är slutsåld.. Men ska försöka få Lasse att hitta rätt på den för de är nämlingen han som hittade den först. Så de är bara att hålla tummarna att han får tag i den. Nu ska jag se nån film tror jag sen räkna lite matte. Pussis / anna

om hundra år är allting glömt


hittade en gammal bild ungefär ett år sen?

fy vad jag inte gillar domare, ibland är de faktiskt domarn som avgör matchen, tragiskt. Som pite matchen. Pite hade allt och domarn dömde ett bakåt pass till målvakten fast de inte var det. Efter ett tag ger hon Stephanie (piteås målvakt) rött kort.. Sen var de ju sverige matchen, ojojoj. Men de går ju inte att göra nå åt det, tyvär.

Idag har jag varit i kalix på läns med 93orna, en träning och en match. Matchen så spelade jag med assi. Det var skojigt. Det är verkligen långt till kalix längre än jag trodde, tycker det är ganska långt till luleå och från luleå är det 8 mil till kalix ;o. Nu ska jag gå och fixa några saker, har ju prao imorgon grymt skönt att slippa skolan framförallt slippa allt pluggande. Puss/ Anna

minnen


har kollat igenom skivan med bilder vi fick av konfaledarna och jag fann den här sköna bilden, haha!. Ojoj vilka minnen alltså. Jag saknar det faktiskt.

orientering


kom precis hem från böle där vi haft orientering. Springa i skogen och ramla ner i vattenhål är ingen hitt. Hade säkert 1 liter vatten i skorna minst. En sån här hemsk dag med blås och regn,  tycker jag att vi nästan skulle fått stå över orienteringen. Men de är iallafall skönt att vi gjort bort det nu. Måste bara säga att orientering är inte min grej.. Imorrn är det engelska prov så jag behöver väl inte skriva vad jag har tänkt göra ikväll för det har ni nog redan listat ut.

winter is almost upon us


medans jag väntar att maten ska bli kall så passar jag på att skriva ett inlägg. Vi har haft utedag hela dan idag. Inte var det varmt kan jag säga er, det var nästan så man frös ihjäl. När vi körde brännboll sa ante att jag såg ut som en eskimå, hade jackan på och kragen över huvudet. Men som tur var så hade jag tandläkartid så fick gå tidigare så jag frös inte ihäl iallafall. Men imorrn får jag se om vi vänner har frysit ihäl eller inte. Tänk att det kommer bli kallare ju mer tiden går och jag klagar redan, hur ska detta gå? kommer jag frysa ihjäl?.

<3


jag har varit med den finste hela helgen, underbart. Igår var vi och såg pite-sunnanå, 2-1 till sunnanå. Piteå hade pressen första halvlek, men vad hände i andra?. Dom tappade ganska mycket, men fortsätte kämpa ändå. Men det blev förlust ändå. Det är ju målen som räknas så är det. Nu ska jag bege mig ner till fotbollsplan och se flickor 95 läns spela.

Jag är så glad att jag fann dig. Jag älskar dig hannes!,

Hannes är tokig


jag är just nu med hannes som sitter och spelar tvspel, vilken nörd!. Hah. Han ville att jag skulle skriva att han leder med 3-0, ojojoj, han är verkligen inne i spelet, sitter och skriker osv, haha.. Vi ska på bio sen med julia och niklas och imorrn ska vi och se fotboll i skellefteå, piteå-sunnanå. Hade bra puss / anna

RSS 2.0