happy birthday!

idag fyller den här fina människan 16 år. GRATTISSS <3


midsommar

sitter just nu och väntar på Hanna. Hon ska nämligen sova här inatt. Oj vad längesen de var jag sov med henne. Över typ 2 årsen, så de var på tiden.
Min dag har varit både bra och dålig. Sommarjobbet var grymt jobbigt vi var och fixa inför lådbilsracet..Solen sken så de var ju ett plus. Älskar verkligen värmen som har kommit. Kan gå i shorts och linne, puss på det.
När jag kom hem så fixade jag grillstaden, bar grus fram och tillbaka. Som tur var så hade jag en medhjälpare, nämligen Ebba, hon är väl 3 år eller nå sånt men söt är hon! Senare på kvällen for jag och mamma till alter och hälsade på eva och elin, alltid lika trevligt.  Ja de var väl lite kort om min dag!
Jo, måste passa på att önska er en trevlig midsommar! :) Puss

gör aldrig ingenting

ikväll har jag erik och joel varit och gymmat lite. De är alltid skönt att komma hem då man tränat, mmh. Var nog första gången jag och erik inte börja tävla i nåt, tur var väl det. Kan säga att vi båda är väldigt dåliga förlorare, haha.

Travie McCoy: Billionaire

ännu en dag avklarad av sommarjobben, känns sådär helt okej! kan säga att de är tur att jag fick sommarjobb samtidigt som 3 andra godingar, gb ante och frida. Vi har fått oss många skratt.
Min helg har varit super, har umgåts med min fina och sen hållt på lite med hästarna. Imorrn väntar sjukgymnasten som ska kolla på mitt knä. Tjaaao

Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans



Den vackraste ängeln som gått på den här jorden lättade och flög iväg till en annan plats långt borta.
idag skulle du ha blivit 63 år. Jag saknar dig så mycket.
Dina steg har tystnat men ekot finns kvar. Dina ögon har slocknat men minnena finns. Även om du inte syns så vet jag att du ser mig och hjälper mig i hårda stunder. Du stöttar och värmer.
Du var så sjuk sista tiden, men ändå trodde jag inte att din tid var inne men de var den. Ett hjärta av godhet och kärlek slutade slå, din eviga vilan var framme. Att inte ha dig här är fruktansvärt, så många gånger tårarna fallit, så många gånger jag önskat att du var här, så många gånger jag bara väntat på telefon samtalet som aldrig kommer och så många gånger jag bara önskat att ditt hjärta ska börja slå igen. Men i all sorg finns de glädje för allt de fina du gav mig. Du gav mig kärlek och underbara minnen.
Jag älskar dig och saknar dig, min älskade mormor!


fotbollskola!

hallååå, de var ett tagsen sen sist, jag har nämligen haft fullt upp hela veckan, fotbollskolllaaa ni vet. Jag och min vän Gustav har varit ledare för 22 busiga men söta ungar. Ja önska de var en vecka till men tyvär är de inte det.  Ser dock framemot nästa år eftersom jag och Gustav ska ha de då med. Jag är sjukt nöjd och glad för att vi lyckades så bra. De kommer komma lite bilder på älvsbynytt dom var nämligen där idag och fotade oss lite.

Från de ena till de andra så känns de som att sommarlovet kommer gå för snabbt. De har redan gått en vecka och jag har inte insett att de är sommarlov än.. tragiskt. Men de gör jag nog snart för sommaren 2010 ska bli den bästa, även om den inte startade sådära riktigt bra, dåligt väder och gjorde illa knät för förra matchen, som tur är så är de inte så allvarligt. Hoppas jag hinner bli bra till psg. Kanske inte har berättat men de är nämligen så att iår ska länslagen också få spela. Wihoo få spela summergames ett år till är aldrig fel. Innan jag lämnar den här stolen och stänger av den här saken så måste jag säga att mina söta fyrbenta djur som betar så sött är så himla söta. Puss på dom!


summer feeling

SOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMAAAAAARRRRRRRRRLOOOOOOOOOOOVV




this is my life

hade brännbollsturnering idag, vi behöver inte gå in på hur de gick... Efter det for jag och Gustav till klubben för att prata med solveig och pärra om fotbollskolan, ahhhh längtar! tror de kommer bli riktigt kul. Extra plus är ju att ante också jobbar samma period som jag och gb. Och en till grej tänk att de bara är kvar 1 dag av skolan.. sen examen, sjukt. Värmen levererar ju inte riktigt men hoppas på bättre väder på freda iallafall. Ett kort inlägg men ska försöka skriva mer imorgon! :) Pussssss
På köpet får ni massvis av bilder från 9ornas middag och en från idag på äkta krigare!
(sanna nu får du vara med på några bilder, förlåt ;D)


ikaros


När jag tänker tillbaka på min barndom
Ser jag skräckbilder tydligast av allt
Ja, de gånger de skrämde eller slog mig
Är de minnen som hårdast sitter fast
För som barn tar man kärleken för given;
Allting annat är mot ens natur
I den stund man tar steget ut i livet
Är man bara ett tillgivet djur

Ändå står snart de vuxna där och pekar
Ut den riktning de tycker man skall ta
Alla drömmar de själva har förvägrats
Vill de förverkliga genom sina barn
Är man lydig belönas man och hyllas
Revolterar man mister man allt
Ingen älskar ett barn som inte lyckas
Ingen älskar ett barn som är starkt

Men vem besitter förmågan att veta
Vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säg' till nån annan hur lyckan ser ut
Vem kan säg' vad nån annan vill bli?

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån
Låt dina växter får leva där de trivs
Lås inte in dina plantor i ett drivhus
Låt de få slippa ett onaturligt liv
Låt den du älskar få pröva sina vingar
En dag så flyger din älskade rätt
Vill du bli respekterad av din avbild
Så får du visa din avbild respekt

sjöng den här sången på examen när vi gick 4an typ.. Grymt bra låt.

mygg



jag hatar verkligen mygg har jag konstaterat. Idag har jag frida tova och rebecca, varit och hjälpt till med nån äventyrsdag för mellanstadiet, eller vad de nu var. Stod iallafall bland massor av mygg. Stod och skrek åt dom och försökte få dom att fatta att dom inte ska bita på mig men lyckades tyvär inte..
Idag är de match mot norrsken, alltså jag ska möta Stina. Haha, de blir säkert kul :) då får jag träffa henne iallafall. Juste jag har ju inte skrivit nå om mallorca så de kommer snart! ;) Puss

friends!


I 10 år har vi gått i samma skola, nu är de bara kvar 9 dagar. Vi kommer nog aldrig mer kunna tävla i vem som skriver snabbats eller nåt liknade. Det är tragisk men tyvär sant. Hur som helst dom har åren jag fått dela med dig i skolan har varit underbara. Du var min första riktiga bästis. Vi har delat allt med varandra. Hoppas vi fortsätter och håller den här fina kontakten som vi har nu och att vi inte bara glömmer bort den. För dig vill jag alltid ha kvar.

I vått och torrt, vinter som vår.
Finns en riktig vän alltid där år efter år.
Vänner är det bästa som man har.
De finns alltid där när ingen annan finns kvar.
En riktig vän är det bästa som finns.
En riktig vän är något man alltid minns.
En riktig vän för mig är alltså du.


Min bästa vän!

Two years!<3

Hannes!
När jag såg dig första gången föll jag som en sten från ett berg. Dina ögon var det finaste jag sett. Kärleken till dig blir bara starkare och starkare. Två år har nu gått och jag älskar dig lika mycket! Du är mitt liv, du är min tro, mitt hopp, och min kärlek. Du är en låga som brinner i mitt hjärta. En låga som aldrig kommer att slockna.



RSS 2.0