more picture!




:D


:)


mallorca bilder! :)

jag är kräfta! :)

Mallorca

imorgon far vi!!!! kan ni fatta det??? första gången jag far utomlands, shit jag är grymt nervös också har många sagt vad jag inte får göra, typ dricka vatten ur kran, hur ska det gå? jag som älskar vatten.. Men de finns ju att köpa :)
Hur som helst idag har varit på stan och inhandlat lite grejor, tex skor, solglasögon, solskydd osv. Hann även träffa min underbara pojkvän ett tag, fick pussa på honom lite också. Kommer sakna honom grymt mycket och familjen förståts. Aja ska ju bara vara borta en vecka så kan ju inte börja längta hem för mycket! ;). Jag ska iallafall leva livet där borta ligga på stranden och steka om de är bra väder, shoppa och umgås med mina fina vänner!
Näni nu jag måste packa klart och sen dra och träna i de underbara vädret! :) kommer ju inte blogga så mycket tror ja där borta eller vi ska blogga på våran blogg som vi har tillsammans. Kommer inte riktigt ihåg namnet nu. Men iallafall ni får ha de så jättebra! Puss

impossible!


hur grym får man va?. 13 år och typ mycket bättre än Lady Gaga. Han kommer gå långt!

:D


tänkte bara påminna er om att på fredag åker vi till MALLLLORCA!, ååh så grymt skönt, kul, ja allt! hoppas de bara inte blir nå askmoln så vi måste stanna hemma!.... menmen:D

no way out




"Everywhere I turn, I hurt someone
But there's nothing I can say
to change the things I've done
I'd do anything within my power
I'd give everything I've got
But the path I seek is hidden
from me now

I let you down
You trusted me, believed in me
and I let you down
Of all the things I hid from you
I cannot hide the shame
And I pray someone, something will
come, to take away the pain

There's no way out of this dark place
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
I can't face another day

a dream is a wish your heart makes


kan ju älska vädret ute, dock så kommer de bli kallare till veckan så passa på att njuta. Jag var ute hela dagen igår typ och åt godgodgod mat till middag, kan ju inte bli bättre, också far vi till Mallorca på fredag och de känns skönt. Hoppas dock de är varmt där så man blir brun.
Men allt är inte bara bra, min ponny har trampat av sig sin sko så kan inte rida i  de här fina vädret, de suger också har jag inte blivit riktigt frisk så kan inte spela matchen i dag mot Assi i kalix. De suger ännu mer.
Så idag blir de nog bara att chilla, se lite fotboll, vara med Hannes och senare höra Frida sjunga med Sannis och Hannes, great. Nänu ut i solen med er för de ska jag, puss!

var nöjd med livet!

sanna har lärt mig hur man lägger in videoinlägg, de var på tiden!, haha känner mig helt glad nu så låten passar perfekt. Har so och borde nog gå ner nu, har inget att göra eftersom jag varit flitig och gjort klart mitt arbete hemma, puss på det. Stan idag med världens bästa Frida sen får vi se vad som händer. Puss


Others may walk it with you, but no one can walk it for you.

kom just hem från fotbollsplan, en stående anna vid sidan om med feber blev det.. Menmen, de var kul ändå, hoppas dock vi gör om de där när jag är frisk så ja får vara med. Hur som helst så har de varit en grymt bra dag, solen sken och fåglarna kvittra, nä jag har inte hört nå kvitter men de lät bra att skriva. De var loppis på folkan så de var bara att kliva upp 9 och bege sig dit ner, vilket inte var nå problem eftersom jag är grymt morgonpigg nu. I fredags följde jag med och skjutsa min bror 6 på morgon, duktigt. Kring tolv begav vi oss hem (TUR) för jag var verkligen less kan ja säga. Hann bara hem och landa innan ja begav mig ut till stallet för en ridtur med Hanna, efter det tog jag ut födelsedagshästen Picasso som fyller år idag, 23 hela år. Hoppas han lever många år till, han är en sån otroligt fin häst.
Måste bara säga att jag saknar min älskling grymt mycket, har inte träffat han på en hel vecka eftersom min äckliga halsfluss.. Aja, tv väntar på mig, hehe! pusss





Efter regn kommer solsken.


I'm here again

de kan inte vara sant, de kan inte vara sant, de kan inte vara sant... men de är tyvär sant, jag har fått halsfluss för fjärdegången på mindre än ett halvår. Kan jag ha mer otur? NEJ!, började typ gråta då doktorn sa att jag fått det igen.  De är så grymt tungt, kommer missa mer fotboll och har redan missat mycket sen tidigare av de andra halsflusserna -.-'... Varför just jag ?;/. Aja de går ju inte att göra nå åt hur mycket jag än vill, jag har redan fått det så de är väl bara att gilla läget liksom?.



when we are separated



fotografering på skolan, sweet. Skönt att de är bort gjort och hoppas man blir nöjd med bilderna.. Tänk att de snart är sommarlov, fick värsta sommar känslorna när jag såg att sikfors gräsplan tinat upp. Tänk att jag och Gustav kommer spendera dom första 3 veckorna av sommarlovet där. Första veckan ska vi ha fotbollskola. Wiihoo.

Nu måste jag säga en sak.. Sanna min söta vän ska flytta till uppsala till hösten för att studera. Kommer sakna henne grymt mycket alltså. Varför kan man inte bara få gå i samma klass i ett år till? Skulle vara så himla bra då!.. Men tyvär så är det inte så. Jag hoppas att du Sannis kommer få de asbra där borta, värsta möjligheten att förverkliga din dröm. Var du än befinner dig så finns jag här! :) puss!

it's true!



Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.

my love


1 år och 11 månader! <3

RSS 2.0