welcome 2012

Allt är så gott som packat och imorgon drar vi oss till kåbban. Så jag passar på att önska er ett gott nytt år!

fredag


Hittade en söt liten bild på mig och hannes som togs för ett antal årsen, haha så små.
Jag och Lassa plockade upp Hannes och Linnea idag när vi körde till stan, så fick träffa Hannes flicka. Grymt söt och trevlig tjej och dom är riktigt söta tillsammans, hihi. Efter det så gick jag på stan i drygt två timmar och begav mig sedan hemåt och nu ska jag iväg till Hanna för att spendera kvällen där med mina favvisar.

"Gör det som känns bäst även om det kommer såra dig"

nyss pratat med Tina i telefon och bestämt lite saker. Har förresten hittat allt som jag ska ha på överdelen så nu är det bara vad jag ska ha på mig på underdelen som är den stora frågan, tror det blir en stadstur imorgon också och senare på kvällen ska jag till nodo med fina flickor!

Happy birthday

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Eriks födelsedag, grattisgrattisgrattis!
Precis tryckt i mig en bit tårta och ska göra mig klar för att far till stan nu för fjärde gången den här veckan, börjar bli lite små less men har fortfarande inte hittat nåt att ha på mig så jag gör ett sista försök.


Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på stenar.

När man vill men ändå inte vill, när man tänker på alla förutom sig själv, när man inte vill göra nån annan ledsen men samtidigt sårar man sig själv. Jag känner mig förvirrad. Jag är glad att jag har mina vänner och familj som får mig att tänka på mig själv ibland och försöka tänka på vad just jag vill.
Hanna och Tina är två personer som kommit mig så nära på så kort tid.
Vi kände inte varandra så bra i början, inte heller det första året på gymnasiet men i början av tvåan började vi vara med varandra mer och mer och nu tillbringar vi nästan varje dag tillsammans.
Jag vet att de aldrig sviker, jag vet att jag kan skriva till dom när jag behöver råd och jag vet att de alltid finns för mig.
På så kort tid har vi också fått så många fina minnen tillsammans, alla skratt, fula miner, fula danser och tårar vi delat kommer jag lägga till mitt hjärta. Jag älskar er tjejer för att ni alltid finns för mig. Vänner som er är det inte många som får ha, med glädje kan ni säga "vad var det jag sa" när jag gjort något fel. Jag är så tacksam för allt ni gör för mig och jag hoppas ni vet att jag gör exakt likadant för er.

 


I don't know why i'm still waiting

Fick sov sällskapt av min lilla tjej inatt. Vaknade flera gånger av att hon råkade spraka mig eller att hon pratade i sömnen. Det är mycket som händer just nu i hennes liv, fyra år är inte lätt. Iallafall så har jag precis klivit upp och ska börja göra mig klar för att fara till staden med Tina i hopp om att försöka hitta nå nyårkläder.

Ett sms på morgonen betyder inte "godmorgon" utan "jag tänker på dig direkt när jag vaknat"

haft det supermysigt med mina favvisar Ska även passa på att tacka Lasse för allt och Jocke för skjutsen hem, tacktacktack. Fick med mig lite saker hem också från dagens shopping:

en spetsblus
en korsett
två par linnen
och smink.

måndag

vaken och klar, väntar nu bara på att Tina och hennes far ska komma och plocka upp mig. Känner på mig att den här dagen kommer bli jättebra!

här är det vackert, här blir allting bra.

har bara legat och myst med mina två pojkar ikväll även sett film med familjen, en bra söndag och ännu bättre blir den när jag kommer på att jag inte behöver kliva upp till skolan imorgon, men ska ändå upp tidigt för ska och kolla på nån skotertävling som Tinas boyfriend är med i och direkt efter det så åker vi och plockar upp Hanna och beger oss till luleå!

no one is too old for fairy tales

En skidrunda med min bror som blev 1 mil och 2,5 km idag, bra jobbat. Just nu försöker jag få kraft till att städa klart mitt rum men den kraften verkar inte finnas just nu, så jag lägger mig och ser lite disney filmer istället.

Dag 16: En bild på någon i din familj



Dag 15: En person som du vill vara med

Jonteboi, har alltid kul med den pojken.

Julen är kärlekens tid.

"Alltså kan ni sluta stå på tå?, för jag är verkligen inte så kort!" "Jo, Anna det är du.."
Har haft en underbar kväll med spel, skratt, massor med mat, godis och fika, jag kommer nog klara mig livet ut på det jag tryckt i mig. Nu ska jag gå och mysa framför en film med min fina familj minus matte som firar jul med thereses familj men han kommer imorgon så då är vi en hel nilssons familj, längtar. Puss

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU.

Har haft en super kväll med mina nära och kära. Imorgon beger vi oss till farmor och farfar för att spendera julen där, kommer nog bli en underbar julafton. Men före det så ska jag och John bege oss ut på en låååång skidtur även om jag idag sa att jag aldrig mer skulle stå på ett par skidor igen efter dagens tur med flera ramlingar och en ond rygg men fort ändrades det.

underbar kväll


lilla julafton.

en bild från förra julen då vi var nästan hela släkten, iår blir det däremot inte så. Vi har lilla julafton ikväll med hela familjen+Thereses familj eftersom Matte inte ska fira jul med oss iår.

Friends are the most important ingredient in the recipe for life

kom hem från tina kring halv 12, tog en dusch och sen har jag bara suttit och fixat lite med julklapparna men bestämmer mig för att sluta när limmet besökt mitt hår ett antal gånger, saxen har smakat på mitt finger, pappret har gått sönder och skräpet har velat ha mer utrymme i mitt rum. Jag tänker iallafall ta mig till sängen oskadd, sova och drömma om min messi. Puss på er finisar, natti.

jullov

håret är färgat och klippt, riktigt skönt. Pratade om att färga håret mörkbrunt nästa gång, så jag kanske blir en brunett i framtiden. Kom iallafall nyss från stan där jag tagit ett till hål i örat, det närmar sig bara några hål till så är jag nöjd. Kommer nog mest troligt hänga med Tinis ikväll. Puss

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


första bilden och första gången jag spelade med detta gäng. Tillsammans vann vi Svensbycupen, fotbollsfestivalen, serien och mycket mer. Ett helt fantastiskt lag.

Dag 13: Du och någon klasskompis

Mina söta klassisar, Petra och Lisa!

Don't let anyone ever make you feel like you don't deserve what you want

efter filmtittande med Tilda så beger jag mig till luleå för att klippa och färga håret. Ska även kolla på några nya springskor eftersom mina gick sönder i måndags, hoppas verkligen jag hittar några så jag kan medverka på träningen ikväll!

you make me smile.

Somnade först halv 5 eftersom min fina vän hanna glömt stänga fönstret, haha. Men har iallafall haft det hur kul som helst så tack flickor, ni e underbara. Nu vill jag däremot bara lägga mig i sängen och låtsas vara död ett tag.


Spenderar kvällen/natten med mina tre favoriter. Tillsammans ska vi se film, mysa, äta en massa godis, trängas i en 180 cm säng och prata massvis med hemlisar.

”Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible.”

drar mig ut på en löptur eller kanske en powerwalk får se hur det känns i benhinnorna. När jag väl kommer hem ska jag bara lägga mig i sängen, kolla film och njuta av min lediga dag.

Dag 12: En bild på någon du saknar


En klass som alltid hade kul, en klass med otroligt fina personer och en oförglömlig resa.


Tack finaste du♥



innan jag stänger av datorn och kryper ner i sängen så ska jag tacka finaste Linnea för att hon hjälpt mig med min design och det har inte varit det lättaste! Hon har nog suttit i flera timmar och fått ändra flera gånger för att jag inte kan bestämma mig. Du har gjort ett jättebra jobb gulledu, tacktactack

en sorg, en smärta, en saknad.


Det finns dagar med tårfyllda ögon, det finns sömnlösa nätter, det finns en saknad som aldrig far bort, det finns ett brustet hjärta, en trygghet som inte längre finns kvar och det finns en längtan om att nån gång få träffas igen.

.


skrev just klart sista skrivuppgiften för iår bara ett matteprov kvar sen är det så gott som lov. Lovet kommer perfekt, aldrig varit såhär skoltrött och i klassen märks det väl att många är det, blir bara mer och mer diskussioner om helt onödiga saker. Hursomhelst så tänkte jag ta en sväng med poa hästen och sedan en springtur om mina benisar pallar.

Dag 11: En person du kan berätta allt för


måndag

Tumblr_lwfydxdbxn1qjouvzo1_1280_large
vaknade med världens mensvärk så skippade fotbollen på morgonen, ska försöka dra mig ut på en löptur innan jag åker iväg till skolan för att försöka få bort smärtan.

haha.

skulle försöka göra en design själv men lyckades inte alls så jag överlåter arbetet till linnea! ni får stå ut så länge!

söndag

efter att firat farfar på sin födelsedag och tröttat ut kroppen under dagens träning så tänkte mysa ner mig i min renbäddade säng och slå på en film.
Haha, bloggdesginen borde ändras inom kort känner jag, efter sådär ett och ett halvt år så har den nog gjort sitt!

Dag 10: En bild på något du gillar

helt klart fotboll och hittade en riktigt fin bild på mig som jag tänkte bjuda på.. :)

A true lovestory never ends.

Tumblr_lvnldoy1hb1qffdizo1_500_large
en busstur med Stina, en jobbig simtur med Tova och sen film med henne, Andreas och Ludde och jag avslutade min lördag hos Tina med film och massa gott! Pussis

you smile,i smile.

vaknade precis, slog igång jullåtar och försöker få lite julkänsla men det går inte så bra. Ska kliva upp snart och bege mig ut på en springtur och sen blir det simning med Tova. Låg och funderade igår om hur mycket en hund betyder för en egentligen. En hund får en alltid glad, han är glad då jag kommer, han lyssnar och sviker mig aldrig, han sover nära mig och ger mig värme. En hund är det där lilla extra som man behöver.

Dag 9: En bild på någon i din släkt

fick bli en bild på min söta kusin Emma!

Dag 8: En bild på någon du vill känna bättre


kom inte på någon jag vill lära känna bättre just nu så det fick bli Messi och Marta.

I alla sagor är alla avslut fina, men i verkligheten är varje slut en ny början.


försov mig imorse, åt ingen frukost och är jättehungrig. Direkt jag slutar åker jag till luleå för shopping, hoppas jag får en godlunch där så min mage slutar skrika. Sen blir det bad med Cornelia och Matte, ett fyspass med laget och kvällen avslutas med att mysa med dessa efterlängtade tjejor. Pussis

GRATTIS ANDREAS PÅ FÖDELSEDAGEN!


.

25fruo1_large
kom precis hem från träningen, klockan är kring 12, kan inte sova, känner att jag kommer vara dödstrött imorgon!

äckel väder.


Redan torsdag och imorgon fredag, lite skrämande faktiskt att tiden går så fort men samtidigt väldigt skönt. Vi slutar iallafall snart, då ska jag traska till min bror i det här äckliga vädret, det jobbiga med det här vädret är att det känns som vår och vår=min födelsedag.. Allt blir genast mycket bättre då jag kommer på att jag ska lira boll ikväll så det tråkiga vädret får tråka med sig själv?! haha Puss


vissa har det bra.


 Enda gångerna det är bra att bo i sikfors är såna här dagar och tyvärr missade jag denna gång och det kommer nog dröja till nästa.. Sitter då iallafall på skolan och gör nytta nu medan ante ligger och sover, hoppas du fick en skön sovmorgon och att du drömde om mig!

Dag 7: En bild på en person du varit kär i


Dag 6: En bild på dig och en kompis för två år sen


hej från mäki och anna.


I still remember the first day I met you.


ligger just nu i sängen och ska snart stänga igen mina ögon. Efter dagens tre träningspass är min kropp helt slut och imorgon väntas ett till på morgonen så tyvärr kan jag inte vaka ikväll. Vad gör man inte för sin kärlek? (fotbollen). Efter skolan tänker jag gå på stan en stund för att fixa lite saker, nån frivillig som följer med mig på min stadstur? och senare på kvällen ska jag bara ligga i soffan, ta det lugnt och må gott. Vi får se om jag klarar det kanske far ut på en springtur bara sådär, jag brukar vara bra på att hitta på saker iallafall..

Dag 5: En bild på någon du vill träffa oftare än du gör


ni är fina.


återigen en söndag, återigen en hel vecka skola framför mig med en heldel plugg.. Men en dag närmare lovet det gör det hela mycket bättre! förövrigt så hade jag en toppen dag igår dop+en superbra kväll med mina vänner.

Anna Isabella Nilsson

dop idag för världens finaste tjej♥

you light up my world like nobody else.


jag har gjort något idag som jag inte kommer göra om på väldigt länge. Gått/sprungit i snöstorm. Förstår inte själv varför jag ens gav mig ut när vädret var som det var. Fast när jag hade medvind gick det bra för det var värst på hemvägen då jag var tvungen att springa hem i vinterjacka eftersom vi skulle iväg. Kan tala om för er att det blev en aning varmt men tyvärr inte om ansiktet som istället förvandlades till is. Men efter en lång och varm dusch så ordnade sig allt och en lång natts sömn skulle göra pricken över i:et. Så godnatt alla kära, olyckliga, lyckliga, onda, sura, glada, rara, söta människor! 


Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med


fredag


snart samhälls, snart luleå, snart helg, så underbaaart!

"Fotboll är inte en fråga om liv eller död. Det är mycket viktigare än så"


känns jättessuperdupermega bra att vara igång igen. Hoppas bara att jag inte träffar på en ny förkylning snart!

Dag 2: En bild på någon du beundrar


lite bilder från idag.




kom precis hem, lägger in lite bilder från idag och åker sen iväg till bergsviken för att döda kroppen lite och springa efter den där underbara bollen!

In my heart there'll always be a place for you.


tog ledigt idag eftersom vi gick till 11 ungefär, kändes ovärt att fara till skolan för en lektion och vänta på bussen i 3 timmar. Så jag fick mig en skön sovmorgon istället och en god frukost som min lillebror gjorde åt mig, jag klagar inte! Nu ska jag kolla lite nyårsklänningar sen kliva upp, städa ihop lite i mitt rum och fara ut på en springtur. Puss

Dag 1: En person som du umgås mycket med


eftersom det inte gick så bra med den andra listan så provar jag med den här istället!

Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på någon du beundrar
Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med
Dag 4: En bild på dig som wannabefjortis
Dag 5: En bild på någon du vill träffa oftare än du gör
Dag 6: En bild på dig och en kompis för två år sen
Dag 7: En bild på en person du varit kär i
Dag 8: En bild på någon du vill känna bättre
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på något du gillar
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du saknar
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på någon i din familj
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på något du lever för
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om
snodde listan av reggo!

I'll live for you.

hela familjen är bjudna på mat hos john å tilda så medan jag vänter på maten kollar jag igenom alla sommarbilder jag har på den här datorn, det väcks otroligt många fina minnen.

I’m gonna hold on to the times that we had.


tänk om jag bara kunde få vakna upp ur den här mardrömmen..


men istället måste jag inse att det är verkligheten.

jag vill lira boll nu.


someone like you.

Julen börjar närma sig, jag bloggar och det har inte kommit nån snö, ja ni måste vara överlyckliga! hehe.
Min helg har besått av väldigt ledsamma saker men ändå väldigt bra saker och självklart väljer jag att skriva om de bra sakerna! Så, på lördag vaknade jag och kände mig bättre, for till stan för att äta lunch med Tina, Linnea och Lisa och med mig hade jag ockå Cornelia, så mina fina vänner fick lära känna min lilla tös. Senare på kvällen for jag och hanna till elin där vi kokade glögg, åt pepparkakor och hade det hur bra som helst. Och idag har Cornelia haft kalas, där det sjungt, lekt och ätit en heldel tårta, mumsi.

I'll take you one step forward, you take two steps back.


pluggat och knarkat halstabletter har min kväll bestått av, usch för förkylningar. 
Älskar att det är fredag imorgon och att min helg börjar med lunch med lisa, en stadstripp med stina, bada i badhus med min lilla prinsessa och att den avslutas med att mysa framför tvn med mina favvisar!


haha slutar nu



RSS 2.0