Gameday

ligger i sängen, kollar film och taggar match mot blåsis  som är  ikväll 17:00 på liko!!
märkte just att Hanna börjat om och bloggat, braa tjejeeeen! nu väntar jag bara på tina!! hehee

fredag

405027_214329385344447_100003021625732_349492_335505055_n_large
sitter hos stinis nu och väntar på käk. Tacos ska jag få i magen, sen ska vi kolla film och äta en massa godis, mums. Perfekt fredag!! skönt att äntligen få surra med min bestis!

hej petra


vidare i svenskacupen.

Vi vann matchen och vi är återigen vidare i svenskacupen!! grymt! Dock så gjorde Stina illa sig vilket inte alls var bra. Hoppas du inte blir borta så länge! många styrkekramar till dig min bästavän!!



A true friend is someone who sees the pain in your eyes while everyone believes the smile on your face.

Känner mig piggare idag men fortfarande halsont. Blir att ta det lugnt idag också så jag kan köra för fullt i veckan igen. Nu ska jag ta och plugga lite mer och sen ska jag, ska jag, ska jag, ska jag nog inte göra nånting. puss

i wanted you fight for me. I wanted to be someone worth fighting for.

Tumblr_m2u6hrqmjj1qjm9bpo1_500_largeTumblr_m2uibj0gfy1qmowaco1_500_largeTumblr_lzzxmsnh7w1rp6knmo2_400_large176273772884600467_nkvrr2p9_c_largeTumblr_luk97uggpz1ql40fgo1_500_large_large
392560_344438915613792_100001430582079_912596_222343305_n_largeTumblr_m2uejnuqli1rs3fpco1_500_large
Tumblr_m2dqedrzyd1r7915do3_r1_500_large
Tumblr_lvlqv3gxkc1qhgfnto1_500_large
Tumblr_m22gys9no91rs1t4uo1_500_largeTumblr_ly5znunkex1qlq3doo1_r1_500_large
Barca förlora, jag är sjuk, mina kompisar har kul, jag har tråkigt, jag är ensammen.. såna här gånger vill jag verkligen ha någon att mysa med som bara kan krama om mig och som jag sedan kan somna tätt bredvid.

Someday, a boy will sing "just the way you are" to me. Someday.

Sjuka jag åker iväg till min bror och sjukar där istället. Blev ingen match idag pga att det snöat så mycket. Tur var det väl för mig, hade inte kunnat lira ändå så nu missar jag inte matchen eftersom den flyttas fram, yey. Ska försöka ta mig till lf idag också och kolla fotboll fast vi får se hur jag mår. Puss

kollade runt lite på youtube.

och hittade den här! Många tårar faller ner.

Eva och Adam

Mina bilder
Pratade precis klart med Stinzor i telen, jag har fått feber, ligger sängen, tycker lite synd om mig själv och kollar på eva och adam. Har nog sett 10 avsnitt nu och det lär nog fortsätta så. Tror också jag blivit lite småförälskad i Adam, eller som han egentligen heter Carl-Robert.

WE'RE JUST HAVING FUN, WE DON'T CARE WHO SEES.

Börjar lida mot sitt slut nu i skolan och har alldeles för mycket saker att plugga, dels ska jag också hinna med att träna. Så jag har inte suttit vid datorn på ungefär en vecka, ganska bra endo. men under den här tiden så har jag hunnit fira Julia.
myst på josses stuga med braiga tjejer.
lekt med mina favoriter
chillat på skolan.
fått skjuts av min stinis till röntgen! En inflamation i en sena har jag fått.
och sen har jag lirat boll.

då jag är som lyckligast.


we are young so let's set the world on fire.

packat det sista så nu väntar jag bara på att mina kära föräldar ska komma hem så de kan skjutsa mig till josses stuga där jag blir till imorgon.  Sen under morgondagen far jag till luleå och sover där till lördag. Vi lirar dm match 16:00 på tuna (kom och kolla) och efter den far jag till piteå för att fira Julia! Fullpackad helg men ja gillare. Puss

GRATTIS SNYGGING

Grattisgrattis Elin, hoppas din dag har varit suoerbra!
Idag bestämde jag mig för att sluta säga "det är ju påsk, klart man får äta onyttigt då" och ska försöka vara nyttig men tyvär sprack det då jag kom hem efter träningen, då Eva var förbi och grattade mig och av henne fick jag världens godaste choklad (tack så mycket! ♥), och såklart måste jag bara äta!! Den gick alldeles för fort ner i min mage så nu har jag ont men jag får skylla mig själv.
Tidig träning imorgon vilket är superskönt så då har jag hela kvällen fri och den ska jag spendera på josses stuga med braiga tjejor! Nu ska jag kila in i duschen och sen sova så jag är pigg imorgon. Pusslove.

when we first met, i had no idea you would be so important to me.

Haft en jättebra födelsedag med fika, främmande, presenter och fotbollslir. Måste passa på att tacka alla som grattat mig idag, ni är guldvärda! kärlek till er.

18 år.

för exakt 18 årsen föddes jag och det firas med en massa tårta och fotbollslir ikväll.

Gameday

har packat mina saker och ska snart iväg till frasses där jag ska hämtas upp, match i robertfors idag mot åkullsjön klockan 16:00. Är nervös.. Vaknade tidigare än tänkt imorse och kunde inte somna om. Började tänka på att jag fyller år imorgon, jag blir hela 18 vårar. På nått sätt så skrämde det mig. Förstår inte varför för jag har längtat efter den dagen i så många år. Hoppas den känslan går över snart.

hjärta


chillar hos mäki


Glad påsk


i love you not only for who you are, but for who i am when i am with you.


En lyckad gårdagskväll med Josse och Jessan. , Josse bjöd oss på en trerättersmiddag som blev underbart god, bra gjort jossaaaan!! Sen trängdes vi i  en soffan efter att vi lånat en skräckfilm på hemmakväll. Fy så hemsk den var, usch. Kom iallafall hem kring 2 och då var min bror uppe så vi började träna, haha what. Förstår mig inte riktigt på mig själv iblan.. Nu e jaag vaken, har tränat, ätit en jätteeegod frukosssssssssst, mumsat lite från min brors påskägg har jag också hunnit och nu ska jag ut och löpa och sen ska jag gå mot staden för att möta upp Grahn. Vilket intressant liv jag har :))))))))))))

true friends love you just the way you are.

Har ätit en macka, tränat lite styrke och ska snart ut på dagens löppass som jag verkligen inte ser framemot. Hatar att springa i kyla, är så kallt men samtidigt blir det så skönt då jag gjort bort det. Ska försöka få med mig nån av mina bröder så jag slipper att springa själv för de hatar jag också, heh. Ikväll blir det middag hos Josse med braiga tjejor. Puss

torsdag


ps. i love you

förlåt för den usla uppdateringen men i veckan har jag varit helt inne i matteboken, pluggatpluggatgråtitpluggat.. men nu har jag lov och frida räddade min kväll(taaack<3) och sen när jag kommer hem så får jag veta att min älskade tjej sover med mig inatt så nu är det bra igen.

lycka


life is for deep kisses,strange adventures, midnight swims and rambling conversations

tänkte bara säga att jag hatar att plugga, jag hatar matematik.. åååhhh vill bara skrika ut min ilska, vill bara att min hjärna ska förstå talen, vill så mycke!!! just nu hatar jag mitt liv men det är bara förtillfället.. Min dag har iallafall varit jättebra endo, har tränat, övningskört, ätit tårta, sovit på soffan, kollat på trojas lilla valp och druckit min älskade välling och nu tänkte jag säga godnatt och hoppas att min hjärna fattar lite mer tal imorgon, heh ses.

Happy birthday

Stort grattis till min älskade storebror som fyller 24 år idag. Ska skyna mig ut på en löptur, rida poahästarna, plugga och sen ska jag avsluta min dag hos min bror och äta hur mycket tårta som helst, mums.

RSS 2.0