What doesn't kill you makes you stronger.


Kom nyss hem från luleaa, vi gjorde en bra match, jag tuggar tuggummi, skrattar lite åt bilden på mig och stina, vi är så otroligt fula och mår skönt. Imorgon ska jag plugga, träna, kolla boll, hänga med grahn och äta en massa onyttigheter, hehe mumsi. Tänkte iallafall fortsätta att må skönt nu så slår igång en film och lägger mig undertäcket, myspys.
En text taget från alviks hemsida om matchen idag:
"Då var första matchen avklarad i Coop Norrbotten Cup. Det var Norrsken som stog för motståndet sent på fredagskvällen. Alvik var beredda från start och gjorde 1-0 redan efter 4 minuter av Anna Nilsson. efter 7 minuter kkom sedan 2-0 genom Ronja Aronsson. När sedan Anna Nilsson gjorde 3-0 efter 34 minuter kändes det som matchen var i hamn.

Efter 47 minuter gjorde Cissi Edlund fjärde målet och två minuter senare var det dags för 5-0 genom tremålsskytten Anna Nilsson. 6-0 kom efter 69 min och det var Johanna Isaksson som satte det efter flipperspel vid en hörna. 7-0 i 78 minuten och nu var det Anna Asplund. Sista målet kom efter 89 minuter och det var åter Johanna Isaksson som därmed gjorde sitt andra mål.

Efter matchen var det straffläggning och där vann Alvik med 5-4 efter mål av Cissi Edlund, Felicia Hansson, Klara Grahn, Ronja Aronsson och Linnea Sandberg."


it's funny how day by day, nothing changes. But when you look back, everything is different


ligger hemma i sängen nu, taggar inför matchen med lite oth avsnitt. Älskar att vi slutar halv 12 på fredagar men jag hatar att det snöat.. vill ha sommar, vill spendera mycket tid på stranden, precis som förra året.

we all have secrets

helloo, har ni saknat mig? klar ni har :))). Hehe nä, vad håller jag på med? jag sitter nästan aldrig vid datorn längre istället så pluggar jag, tränar, lyssnar på när Petra och Hanna pratar om goda kakor de ätit, sörjer för att jag och Stina kommit överrens om att inte äta något sådant, så jag får bara fantisera, busar med Tina och stänger av fläkten så alla andra börjar svettas (hehe), gör fula miner med Josse när vi träffas, så jag njuter alltså av att få vara med mina favvisar, sen så lyssnar jag väldigt mycket på Justin biebers nya låt, BOYFRIEND, tycker att ni alla ska höra den..hehehhe match imorgon igen, DM match, jättenervös hoppas det går bra!! SEN SÅ KOM JAG NYSS PÅ ATT DET BARA ÄR 12 DAGAR TILLS JAG BLIR 18 ÅRRR!! yeeeeeeey.


.

Vinst med 3-1 igår, yeeey! Direkt efter matchen mättade jag magen på donken med min familj och sen for jag och tog hand om alla dessa fyllon hos tinis. Ni e grymma flicks!

Gameday


it's not happy people who are thankful, it's thankful people who are happy.

Therese ringde mig och frågade om jag ville följa till pitehavsbad för att se show och äta god mat egentligen skulle jag hänga med mina fina men när man får ett sånt här erbjudande så borde man inte tacka nej, vilket jag inte gjorde. Så jag tog på mig min kavaj, mina svarta jeans, mina högklackade skor och följde med till havsbadet.
En av killarna som höll i showen berättade i början att om man ska fira något speciellt typ om någon gift sig, förlovat sig, fyller år osv så kan man berätta det till dom så dom kan göra något åt personen.
Och när det väl var dags för det så säger dom: Ja, nu ska vi börja med "speciella" personerna och vi vill börja med Anna Nilsson som snart fyller 18 år. Kan du ställa dig upp Anna så alla får se dig?
Haha, jag höll seriöst på dö av skratt och när jag ställt mig upp så kommer en man i string och börjar dansa framför mig! hahahahaha. Sen gjorde dom samma sak för min bror som fyller 24 år på söndag och vi fick varsin drink som smakade underbart.
Tack alla fina som gjorde min kväll så bra igår. Är så underbart att få umgås med mina nära och kära. Puss


fredag


har för tillfället inget internet hemma, därför blir denna sida väldigt inaktiv. Det som hänt under de här dagarna är att Tina fyllt år och klarat körkortet!!!!! GRATTIIS FINASTE DU! sen har jag som vanligt spenderat min tid i skolan och på fotbollsplanen. Idag är det fredag och det tackar vi för, match imorgon mot några norskor i Arcus 14:30, kom och kolla. Yey haido.

i am who i am

Efter tre träningspass så är jag väldigt trött i min kropp, vad gör jag då vaken? Det är så att jag liksom inte kan sova, förstår inte riktigt det där.. När man är för trött för att somna, konstigt. Men jag måste ju sova, måste ju iallafall försöka så nu ska jag lägga mig i sängen helt ensam i detta mörker, usch snälla sommar kom och hälsa på mig nu och gör nätterna lite ljusare. Puss

Min helg med stinis

började med att köra bil till Stina.
Vi gick ut på en promenad
vi kollade även lite på stjärnorna
Sen blev vi väldigt hyper och sprang runt och hoppade och dansade
Jag trivdes väldigt bra i Stinas kofta
Sen kom Anton, vi fikade, kollade film och for ut och sparkade :D
Dagen efter vaknade vi halv 9 och for ut och sprang i drygt en timma
När vi kom tillbaka hade vi inget att göra så vi kom på att skidra ner till älvsbyn.(ni får säga att vi är dum i huvudet)
började bra för Stina, men mindre bra för mig..
Efter den där fina vurpan lyckades jag också ramla så jag fick skidan i magen och bara nån minut efter fick jag den i benet och det tog så illa så skinn for bort :( men Stina började också ramla till slut.
Vi åkte över en sjö, vilket var det osmartaste vi gjort, Stina höll på fara i vattnet :( men vi tog oss i land och fick gå en kilometer med skidorna.. kul.
vi tog oss till kanis
satt oss ner och vilade lite vid en eld
Stina ringde sin boyfriend som beskrev hur vi enklast skulle ta oss till byn, och han varnade oss för backar.
Vilket inte hjälpte, inte mig iallafall.. Åkte ner för en backe, kände på mig att detta inte skulle sluta bra, jag for rakt ut i kurvan, fastnade med armen i snön och flög över.. Min arm hade då vridit sig och fastnat i snön. Men Stina var en hjälte och lyckades få loss mig.
Med både skratt och tårar lyckades vi ta oss till Älvsbyn.
och vi belönade oss själva med att baka en väldigt god kaka

i miss summer.


ligger i sängen, kollar film, känner mig ensammast i världen och jag skulle inte tacka nej till lite sällskap, heh!
Jag hatar vinter förövrigt, jag blir bara sjuk hela tiden, missar fotboll, blir ledsen, fryser jaa.. finns inga fördelar med det eller jo kanske en att man kan se alla filmer man har missat.

Torsdag

Alla tar körkort nu känns det som iallafall i min närhet, är jätteglad för deras skull även fast jag är lite avis..heh.
Hursomhelst så är jag sjuk, fick feber igår och känner mig inte så kry idag. Ska städa klart mitt rum och sen sätta mig med körkortsböckerna och nötanötanöta så jag också kan ta det där körkortet en vacker dag. Pusslove.

GRATTISGRATTIS TILL KÖRKORTET BRUDS!


GRATTIIIIS SNYGGGASSSTTEE STIINNAAA

TILL KÖRKORET!! DU ÄR BÄST!! LOVE YOU!!

‎" Låt livet välkomna det som kommer, inte fastna i det som redan kommit&gått."


är hur trött som helst, vill bara sovasovasova och det har jag faktiskt tänkt göra även om jag redan hunnit sova två timmar, heh. Två fotbollspass imorgon, betydligt roligare så inatt somnar jag med ett leende på läpparna. Och nu tänkte jag bara säga att jag har världens bästa vänner och önska er godnatt, många pussar.

så sjukt söta!


min kärlek

Haft lite kvalitetstid med min kärlek ikväll, rullat den framåt tillbaka, sprungit efter den, bollat den i luften, ja ni vet. Nu ska jag göra mig en vällingkopp, sätta mig framför tv, se "Äkta Människor" och sen ska jag sova och ladda batterierna för skola och 3 träningspass imorgon.

ibland är en dröm det finaste man har.

Jag mår som jag förtjänar idag, har iallafall lyckats ta mig upp ur sängen, kollat fotboll med linnea, ätit på sunes med hon och mamma och nu hade jag tänkt lägga mig ner och se en film. Pusstja

puss på dig hjärtat.


har lirat min första match med Alvik ikväll och den gick faktiskt rätt bra, så jag är nöjd :) Nu däremot så ska jag sova efter en underbar kväll med hur härligt folk som helst! Pusss på eeeer igen.

Someday, a boy will sing "just the way you are" to me. Someday.

Min dag har spenderats i luleå, sminkkurs, häng med Linnea, mat med mamma och sen träning. Känner att jag är slut just nu så blir en tidig kväll för mig. puss på er.

don't be afraid to fail. Be afraid not to try.

har mått ganska bra idag trots att jag vet att jag kommer komma hem halvt döende från träningen. Försöker få tiden att gå sakta men inser att den bara går fortare då. Om bara två timmar springer jag där och måste hitta den där envisa Anna för att orka.

.

Här är ett klipp från när vi åkte skidor tidigare idag, eftersom jag av "misstag" råkade ta bort det från fejjan så la Gustav ut det på youtube istället, heh. Se och njut.  Jag och Tova ska precis lägga oss i sängen och se nån irene huss film.

fjärde mars


Chillar med Tova just nu. Vi har åkt skidor idag, det gick sådär för mig och sämst för tova :), Nu ska vi se film sen kanske gå till Gustav. heh

I'm gonna live my life


Är nu en "äkta" alvikare. Vi lyckades ta oss igenom insparken som var riktigt kul faktikst och roligare blev det när mitt lag vann. Har hunnit göra så mycket idag. Ringa Stina alldeles förtidigt, åka till luleå, handlat två tröjor, ätit lunch med Lasse och Stina, fixat oss, hängt med Jacob, chillat, vi har även ätit en jättestark paj till middag, farit till Alvik och fick skjuts hem av snälla Bibbsen. Tack för en bra dag alla inblandade. Nu tänkte jag krypa ner under mitt täcke och försöka sova. Pussnatt.

mina pojkar.


Ett sprucket men ett vackert hallelujah.


Saknar lilla paowwwisen.
Solen skiner, 8 plusgrader, får ta på mig min skinnjacka, mina solglasögon och jag har fått lov, kan nog inte bli så mycket bättre. Beger mig till luleå strax för klippning och färgning och får se om jag stannar där sen.

fredag.

Kollade nyss genom lite mallorca bilder, minnen kommer upp och jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Sista praktikdagen idag, alltid lika jobbigt att lämna dom söta barnen " Snälla Anna kan du inte vara längre?" "Du är så rolig och snäll" "Visst kommer du och hälsar på oss?" "När jag ser dig så bultar mitt hjärta" "När jag blir stor ska jag gifta mig med dig" åh, får höra så fina saker varje dag när man är där så blir alldeles varm inom mig. Fast får höra mindre roliga saker också. "Om du inte har pojkvän var bor dina barn då?" "Varför är du typ lika lång som oss? borde inte du vara längre?" "Jag är nästan lika lång som Anna, hahahahahah och jag är bara 9 år"

never say never


klarade det där simprovet, bland det värsta jag varit med om eftersom jag är lite rädd när jag far under vatten.. men jag lyckades. Den där envisheten och vinnarskallen räddade mig. Jag är envis när det gäller mig själv, jag hatar att förlora mot mig själv och nu idag höll jag på göra det. Benen krampade men jag vägrade, min kropp skulle inte vinna och det gjorde den inte. Jag vann. Varför ser jag mig som två personer? varför? Ibland kan det vara riktigt jobbigt men samtidigt kan det vara skönt. Det är den där envisa Anna får mig orka den sista biten och jag har lärt mig att man aldirg ska säga aldrig, för allt går. Vissa saker kan ta längre tid men så småningom så går det, bara det finns vilja.

Happy birthday


inte bara Justin som blir 18 år idag utan en väldigt fintjej också, Grattis Jenny!
Far nu och gör ett simtest, sen ett löppass och sen ska jag bara chilla och njuta av att vi får lov imorgon, yes :)!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥Grattis snygging♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0