i'm angry

har ni nån gång känt er så arga så ni bara vill skrika rakt ut? iallafall så känner jag mig så just nu. Har egentligen ingenaning varför, kanske är jag lite för trött eller så är det bara något annat. Men känns lite skönt att vara det på nåt sätt också? haha konstigt.

if it's meant to be, it will be

for till stan idag efter skolan, ett linne och ett par jeans fick följa med mig hem men skorna som jag velat ha så länge fick bli kvar och än en gång så la jag undan dom, varför måste jag vara så snååål! :( For sen och solade lite, brände mig som vanligt i ansiktet.. och ikväll har jag åkt skidor med Hanna, längesen sist så det var riktigt trevligt :) men nu är jag helt död, tror jag använt alla muskler i min kropp nu så när jag gjorde styrkepasset efteråt, så ville inte kroppen riktigt hänga med så det blev ännu jobbigare än vad det brukar vara men jag lyckades kämpa igenom det.

DO IT TODAY, BE PROUD TOMORROW

Har umgåts med min lilla tjej ikväll som inte tyckte faster var nå rolig :( Har även hunnit med att pluggat och övat på min redovisning för bror och pappa. Allt började bra men sen blev det katastrof, dom började skratta och jag började göra konster istället för att prata, haha. Hoppas det går bra imorgon ändå.
Fotbolls gick bra idag, yeey känns skönt att vara tillbaka och jag har även åkt långfärdsskridskor för första gången! Grymt skönt. Över en mil blev det och ont i rumpan har jag, tydligen så får man fast rumpa om man åker det sa våran idrottlärare, så tjejer vi börjar åka!! haha. Men nu så ska jag packa klart alla kläder för morgondagens tre pass och sen ska jag dejta sängen lite! :) sov gott.

underbara fina väder.


No one could ever make me as happy as you do. You make me happy to wake up every day.

Stina for just, är helt ensam nu men tänkte ut på en skidtur och döda min kropp lite. Ska ge allt för att få tillbaka kondisen i veckan så om ni hittar mig i nåt hörn i slutet av veckan så vet ni varför :) pussis

Chillar lite


Stina ligger och sover medan jag chattar lite, hehehe ååh. :)

Du är min fina.

ätit massor med choklad eftersom båda är i den perioden just nu. Hoppas ni har en superkväll för nu ska vi dansa loss lite här i lägenheten.

Forever Young


Sitter hos min bror nu, har hunnit med ett löppass redan och ska snart iväg på mitt andra, kill me.
Men efter allt detta slit så tar jag en tripp till stan med Stina och Calle, mycket trevligare!
Kvällens planer återstår att se, ska iallafall se gladiatorerna och heja på Anette. Puss

"Jag hatar bara ditt beroende till fotboll"

Praktiken börjar lida mot sitt slut vilket är riktigt tråkigt, för nu precis idag känns ju allt så bra :(.
Väntar just nu på att min mami ska skjutsa mig så jag kan fara och plaska lite i vattnet med Cornelia sen så hoppas jag att jag får tacoo till middag och kvällen kommer nog bestå av fotbollstittande, hoppas innerligt att Tina följer med mig men ser inte just ut, fick ett precis ett sms där det stod "Jag hatar ditt beroende till fotboll" haha sötis. Om hon inte följer med mig så far jag till henne senare efter jag kollat boll för saknar min pingla. Och blir nog kvar i stan så imorgon kommer Stina och är med mig och kanske några till, yesyes hatar att Stina och Tina låter så likt, jättesvårt för mig när båda är bland mina bästavänner och att jag spenderar så mycket tid med dom så när jag är med Stina så blir hon kallad Tina och tvärtom. Inte lätt men jag tycker om dom så mycke, hehe hajdo, poss pa monnen fran moi :)

Ibland kan vägen kännas lång men jag vägrar att stå still.


utan godis i en vecka snart, praktiken gick jättebra, Cornelia är här och fredag imorgon, underbart.

Powerwalk with my mum

skulle kunna vara med i en skräckfilm med den sista bilden, haha dröm söta mardrömmar! Puss

Mini-Anna


Kollade nyss på lite gamla bilder och kommer ihåg när de här fotot togs, jag hade nyss färgat mitt hår rött och gjort hål i öronen, haha stoltjtej :) blir ingen träning för mig ikväll för min kropp vill inte bli frisk, istället sätter jag mig och pluggar, kul fast ne. Blir att ta en prommis med mamma och färga hennes hår sen. Förresten så är jag nu skriven för Alvik :)))

"Nu säger vi ett stort välkommen till Anna Nilsson.

Anna kommer närmast från Infjärdens SK och har nu bestämt sig för att spela i Alviks IK. Anna är känd som en snabb och hårt arbetande anfallsspelare som alltid ger sitt bästa för laget. Vi hälsar henne välkommen och vet att hon kommer trivas med laget och laget med henne.......nu kör vi :)"


När du gråter kom ihåg, när man delar är man två.

kom precis hem, gick väl sådär, var tvungen att kliva av men hoppas att jag hinner friskna till, till imorgon. Jag bråkade med Stina idag, det var kul. Vi skiljdes som ovänner men nu är vi vänner igen, det är tråkigt :) Haha är lite förtrött, hittade en jättefin bild på Stina som jag inte kan sluta skratta åt så om hon inte är snäll imorgon så lägger jag upp den :) menmen praktik imorgon, ska hålla i en lektion så måste nog sova och ladda batterierna. Yeayea ska inte drömma om Stina iallafall för hon är dum, ska drömma om mig själv för att jag är snäll :) haha natt

träning.

Trots denna förkylning far jag till luleåå och kickar lite boll. puss och kram svennebanan?

you sometimes think you want to disappear, but all you really want is to be found.

trött, hängig och orkar inte göra nåt. önskade jag hade någon som kunde pyssla om mig och få mig på bättre humör, sådär som bara en pojke kan. Menmen man kan inte få allt här i världen så jag lägger mig och kollar film istället, helt ensam och sjuk. Synd om mig. Fina pokémon jag har på min garderobsdörr förresten,hehe natt :)

vi skulle vara perfekta, du och jag.



"No one lives forever. We will be remembered for what we do right now"

känner mig febrig, trött och halsen svider så blir nog en hemmadag imorgon för min del, utan träning eller plugg bara ligga i sängen, gå runt i mjukiskläder och tycka synd om mig själv. Hoppas nån mer också tycker lite synd om mig och ger mig lite gottigott, hehe. Helgen har iallafall varit helt okej, inte jättebra eftersom jag inte fått lira men den har varit bra ändå för har fått umgås med sjukt härliga personer och framförallt har jag fått kolla på det jag älskar mest. Märkte just att mitt hår har växt yttligare några cm men såklart är det dags förklippning.. Måste verkligen försöka att inte platta mitt hår lika ofta och inte tvätta det heller varje dag. Men det är svårt så jag lämnar det problemet förstunden och lägger mig i sängen ihopp om att mina blå ska stängas och sen så ska jag ju också drömma mig bort lite, typ till taylor lautners famn. Mumsi.

Luleeåå


chillar hos Grahn och ska snart iväg till Luleå för tredje dagen i rad för att kolla fotboll, like it :)
Kollade på lite bilder på Stinas dator och hittade en bild på Marta och en på Messi, jag är så stolt över dig Stinis!


My heart won't let you go, and I need you to know, I miss you.

började träna men märkte att min kropp inte alls är med idag så avslutade ganska snabbt och kör på att träna ikväll istället. Armarna värker, kan knappt röra dom och allt är Stinas fel!! heho. Ska iallafall försöka göra mig klar utan armar och sen bege mig till luleå för att kolla lite boll med den där tjejen.

kan inte sluta le.


hottie.

424452_10150572650265209_322432935208_9006766_194913411_n_large
kom till praktikten idag och möttes av ett jättebra besked. Min handledare berättade att vi går halv dag idag och imorgon är vi lediga, grymt! Har även hunnit med att bolla lite tankar med Stina, tränat fotboll och duschat. Väl i omklädningsrummet kommer jag på att jag glömt allt, hade i princip bara med mig sockar och byxor. Så ja mina vänner jag löste detta, på med byxorna och sen jackan. Men när jag väl går ut och möter mina päron så ska jag självklart berätta om allt jag glömt. Kommer sen på att jag borde kanske inte sagt det där så högt.. en gäng killar tittade på mig. Dukti Annis.

.

Twitter-sashaw-flickr_large
det är inte jag som skrivit i alla era blogresponser utan min fina vän som trodde hon var väldigt rolig!! två frågor är från min blogresponsi så vet vem hon skrivit till så har med vänlighet berättat att det inte är jag som skrivit dom, men dom andra, hm jaa. Tänkte döda henne nu iallafall nog för att det förhoppningsvis bara var snälla frågor men ändå :))

brun utan sol


kom till praktiken, började skriva och fick syn på mina händer. Alldeles bruna och fläckiga!! Vad har jag gjort? har jag fått nån sjukdom? efter en långstunds tänketid kommer jag på..det var nog inte hudkräm jag tog igår i mörkret innan jag skulle sova utan brun utan sol.. Fick panik, hur såg jag ut i ansiktet? jag smörjde mig ju där också men det såg fint ut ändå men sen kom jag på, mina ben.. det var där jag smörjde mig mest och ja, dom var hemska inte ens hemska det var skandal! Brunaränder över hela benen, fina handavtryck, fyfyfy. Och ska till gymmet med Grahn ikväll, hur ska jag lyckas dölja detta??!

Glad alla hjärtans dag.

Efter två fotbollspass och ett styrke så är jag lagomt död i kroppen, ska bli underbart att få sova. Har hunnit med att få ett blåöga idag också, så nu är jag nästan lika cool som Josse.
Har också skrivit på för Alvik så nu är jag en äkta Alvikare och jag och Grahn lirar äntligen i samma lag igen, yeeey. Kom precis på att det är alla hjärtans dag, så hoppas ni haft en superbra dag med eran kärlek! poss på er.

i wanna be your favorite hello and your hardest goodbye

börjar fundera på om jag tycker om att visa mina enorma muskler..heeeh.
Förutom min hals som gjorde ont när jag vaknade så har min dag varit kanon, fick träffa och busa lite med mina klasskamrater. Fick även dansa på idrotten, jag suger men på nåt sätt var det lite roligt. Sen när jag kom hem har jag bara pluggat, tränat och myst med min söta familj. Kan säga er att jag är fett mega super nervös för imorgon, hihi :DD

måndag


tänkte bara säga att jag känner mig ganska glad idag, yeey.

vovvie

busat med lilla pojken i snön, myste lite med honom sen, pluggat som en dåre har jag också hunnit med och ja, nu är jag jättetrött så ska kila mot sängen och sen imorgon ska jag sätta mig ner och ladda upp alla bilder som togs i helgen. Pussnatt

bilder från idag


thank you

Hade en underbar kväll igår med en massa bra folk. Tack så mycket för allt finaste jossi! puss på dä.

Infjärdens sk.

Nu är jag här igen, där jag var för några årsen. Att byta lag. Precis då allt känns så bra, då man lärt känna alla så bra så tar det stopp. Jag måste gå min väg och följa det som känns rätt och nu gör Alvik det. Det är inte det lättaste att lämna en trygghet för att pröva sina vingar. Att se någon ha tröjan som var min, den jag spelade i, den jag älskade ha på mig, gör ont i hjärtat. Det gör ont inom mig att lämna de här laget men jag önskar alla så grymt lycka till, ni är bäst.

What doesn't kill you makes you stronger.


vaknade med en hals som sved, fick en känsla av att det var halsfluss medtanke på att jag drabbas av det ungefär 4 gånger varje vinter så skulle jag inte bli allt för förvånad om jag drabbats av det.
For till Matte ikväll där hela familjen samlats för att se hocky. Älskar att få vara med alla mina bröder och få använda min kaxighet lite och imorgon ska jag fortsätta på den linjen fast nu i simhallen. Yeaah bro, det blir tufft de här.

var inte rädd, jag går bredvid dig.

hittade världens finaste låt som passar perfekt in på det jag känner för mina närmsta vänner och min familj!

onsdag.

Tänkte bara berätta för er att jag precis kollade på några snygga fotbolldojor som jag hoppas blir mina inomkort!! Förstår att min blogg är väldigt intressant, att ni längtar hela dagen tills jag gör ett inlägg. Haha nä, tror mitt bloggliv börjar lida mot sitt slut eller så kanske den börjar påriktigt nu, nya kissie yesyes.

en av världens finaste vänner är du! 


två är lika med noll.


"love doesn't need to be perfect, it just needs to be true"

Tagit ett jobbigt beslut, kollat fotboll, gått i kyla, dansat runt i lägenheten, blivit fast i älvsbyn, umgåts med Calle och Zacke, kollat melodifestivalen/gladiatorerna/skräckfilm, ätit massvis med kladdkaka, sprungit i kyla, delat på en soffa, ätit brändmat, tagit massor med bilder, råkat filma oss i 20 min, lyssnat på samma låt minst 20 gånger, ja vi har hunnit med en heldel jag och Stinapina.

Hahaha, var bara tvungen!

401504_357611610931402_303891906303373_1396754_1393909190_n_large

jag tycker om min stina jettemycke



fast i älvsbyn, bilar startar inte, vill inte gå ut, denna kyla tar död på oss.


hope for the best, but prepare for the worst.

känner att jag är lite frånvarande just nu, för mycket att tänka på, så bloggen blir inte alls de jag lägger mest tid på. Kommer iallafall träffa min efterlängade tjej imorgon och få byta lite ord med henne, sen på kvällen blir det fotboll och lördag blir det mest troligt umgås med några fräscha brudar! Puss på er.

shake your ass, baby


RSS 2.0