häng med grahn


halloween.


ska snart ta på mig nå kläder och fara mot stan för bio. Gårkvällen blev hur grym som helst och imorgon köper jag en ny mobil, det går bra nu haha. Pussis.

take it easy.

F1_large
träning, myskväll med familjen och party med fina människor imorgon, mitt lov börjar perfekt.

hahah linn!



 
Linn Viklund Hej grisen!:) (grisen=anna)

Anna Nilsson vad vill du linn?...

Linn Viklund Vi e på samma bild:)

Anna Nilsson vi e på max också :)

 
Linn Viklund aa:) och åt skrov:) mums:)

Anna Nilsson ja mumsi, vi åkte också bil hem :)
 
Linn Viklund ja:) längst bak satt vi :)

Anna Nilsson vi pratade också lite :)
 
Linn Viklund vi kollade lite efter grisar också :) och vinkade åt bilden bakom

Anna Nilsson grisar är fina tycker jag :) ja och sen så tog jag jättemånga kort på dig :)
 
Linn Viklund ja de tycker jag med:) hehe, sen bytte vi ansikten med varan!:)

Anna Nilsson haha ja de var kul :) vi kollade också på dom och skrattade och sen böt du ansikte på elin och moa :)
 
Linn Viklund ja, dom blev fina :) sen skildes vi åt... på shell :(

Anna Nilsson de blev dom faktiskt.. :) ja de gjorde vi, det var jobbigt så det gjorde ont i hjärtat :(men sen träffades vi på skolan igen :)



hahaha, var bara tvungen..

Justin Bieber - Mistletoe


sovmorgon till halv 11 idag, tur som jag har så skjutsade min fina papi mig. När jag kommer till skolan får jag veta att vi slutar 2 idag alltså 2 timmar tidigare än vad vi brukar. Känns ju sådär helt underbart och imorgon går vi till bara till ett sen lov i en vecka och för första gången så har jag och Stini lov samtidigt så det blir nog att spendera många dagar med henne, hur underbart som helst!

myser med vovven.


DU GJORDE MIN DAG ANTE!



Slutade tidigare idag tack och lov för mitt huvud höll på att sprängas. I bussen påväg hem fick jag syn på Gustav och Ante och satte mig bredvid dom. Jag och Ante satt och pratade om att han blödde näsblod för första gången för någon dag sen, vi fortsätter vårat samtal om detta och jag tex säger hur man ska göra om man blöder osv. Efter en stund börjar herr johansson faktiskt blö näsblod, I BUSSEN! Jag får mer panik än vad ante får, jag kollar i min väska, föreslår min handduk, mina rena sockar, ja jag föreslog nog allt och Gustav föreslog till och med tejp. Haha det var katastrof... Efter en stund så kommer Gustav på och frågar mig om jag har nån binda eller tampong. Jag kollar snabbt igenom min väska och de jag hittar är en binda. Ante tar då den där bindan och håller den mot näsan, HAHAHAHHAHAHHA jag finner inte ord, jag har aldrig någonsin skrattat så här mycket, mascaran rann ner för mina kinder. Tänk om jag fått det på film!!! Kan då bara säga att ANTE DU GJORDE MIN DAG!!

datasalen.


I datasalen med Tina och väntar på att lektionen ska börja. Väntar också på att mina shorts som jag har beställt ska komma, skulle vara superdupermega bra om dom kom idag och att dom passar! Puzz

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.


Dagen började med att våra viftar till bilen slutade fungera och det hade snöat och resultatet av det var att vi bestämde oss för att inte bege oss ut, på äventyr med den bilen. Tinas mamma ställde då upp snällt och skjutsade oss, Jag, Tina och Johanna. När vi kommer dit var alla banker stängda så Johanna kunde inte ta ut pengar, vilket innebar att hon blev pengalös. Två tröjor fick följa med mig hem, Tina som var shopaholic fick med sig en hel del saker och ja Jb fick inte alls med sig något hem, haha stackare. Kvällen spenderades med en lång promenad i kylan med Stina och senare film tittande med henne, Elin, Tova och Stina. Nu ska fasterAnna gå och sova bredvid världens finaste lilla tjej, som jag ska spendera min morgondag med! Puss

luleå.


Tina kom nyss på att hon ville åka till Luleå och shoppa imorgon och självklart hänger jag på och passar på att säga tack till världens finaste mami som kommer att skjutsa oss. Och morgonkvällen kommer jag spendera med efterlängtade Stina och några andra. Kommer bli en lugn helg med mina favoriter, känns verkligen som jag behöver det och lite motion behöver jag också så en springtur blir det, precis nu faktiskt. Puss

hos john och tilda.

jag sitter och nördar mig framför datorn medan Tilda kämpar på med maten. Vi har förövrigt sett mina avsnitt som jag blivit fastvid. Börjar bli rädd för mig själv, jag skyndar mig hem från skolan för att kunna se avsnitten, haha tragiskt.

fotografier.


tänder ljus.


Vi tänder ljus, slår på en film och myser bara jag och mamma.

var snäll och fyll i meningen "jag är svag för.." "..choklad"


ja, febern är fortfarande fäst vid mig och inte nog med det så har jag mensvärk. Ah, känner mig halvt döende. Jag äter hur mycket choklad som helst, kan inte sluta.. åh inte alls så bra. Jag som skulle försöka sluta med godis men som sagt den här veckan så måste jag ha ett litet uppehåll..  Inte bara jag som är sjuk just nu, tinis är också det, tror det är någon förskylning som går nu.

.

Tumblr_lstpg6sszw1r35kveo1_500_large

i wish, i could fly.

294351_109194409191046_100003014634043_68794_1550995420_n_large
febern hann ikapp mig och nu ligger jag här och myser med den och det kommer jag nog göra ett tag till, tragiskt nog. Missar skola, missar fotboll, ja man missar så mycket då man är sjuk men jag ska försöka se det postivit, nu har jag ju tid att se alla de filmer jag osett och jag har tid att kolla runt lite om halloween saker.


Utsidan ger insidan en chans.


jag stör mig så otroligt mycket på en grej och jag känner att jag bara måste få skriva av mig. Dom här facebook satusarna många skriver "gilla så betyg sätter jag ditt utseende med g, vg och mvg". Varför egentligen? finner ingen som helst mening med att göra det. Visst många kanske tycker det är kul att få veta att man är ett mvg men tänk på dom som bara får ett g eller kanske ett ig? Nej jag blir bara arg och tycker själv att de som lägger ut dom statusarna är väldigt omogna. Tycker man någon ser bra ut så kan man skriva de i chatten, tycker man någon är ful kan man hålla tyst! Börjar känna att facebook börjar spåra ut, det är en sida för att skapa kontakt med någon inte bedömma någons utseende och det värsta av allt är att det finns säkert över hundra som läser det. Många säger att det är insidan som ger utsidan en chans men det är oftast utsidan som ger insidan en chans och alla är fina i någons ögon!


ett nytt kapitel utan dig.



chillade på lektionen med några coolatjäjor, samtidigt passade vi på att gratta Hanna som snart får sin lilla bäbi. 


och helgen, spenderades som sagt med världens bästa tjejgäng och söndagen avslutdes med att äta ute med Ante och sen kolla lite hockey! tack alla inblandade som gjorde min helg helt awesome!!! Puss


kvällen kommer spenderas..


kvällen kommer spenderas med fina människor hos hanna och senare kanske vi beger oss nån annanstans, känner på mig att den här kvällen kommer bli grym även om jag känner mig lite krasslig. 
Men innan jag far så tar jag en springtur! tjingeling, puss


träna!


far och tränar med denna snygging och hoppas på att hinna hem till idol.
 Igår köpte jag nya fotbollsskor så nu kan jag äntligen träna boll igen, mina gick sönder sista matchen och prövade mina andra grässkor men, nej vi passade inte. Så nu har jag nya och hoppas vi passar perfekt! Gjorde också ett hål i örat, gäller att passa på när de är uppehåll. Puss

Grattis världens bästa lillebror!


som blir hela 15 år!!


bilder!

bilder från balen på mig och hampe, bättre sent än aldrig!

Katte.


katte har skaffat blogg,  http://petrakaatari.blogg.se/


.


Håll i mig och släpp aldrig taget.


provet idag gick förvånadsvärt bra. Känns dock trist att man ändå måste plugga igen. När man har haft prov vill man helst vara pluggfri dagen efter, men tyvärr är det inte så, så jag tar fram engelska böckerna och börjar. Under tiden så försöker jag få tag i anteboy. Känner att de var ett tagsen vi träffades! Puss

BRA MATCH SVERIGE OCH LUSTIG!!


ibland händer det..

3e413a2400243f414e0476cf_largeTumblr_lr8bkxayha1qj62luo1_500_largeTumblr_lso7gxcilj1qz6f9yo1_500_large
ibland händer det att man tänker tillbaka på tiden som varit och man förstår hur mycket man egentligen saknar den. En tid som man hade tillsammans med någon. Som helt plöstligt bara tog slut. Att allt bara försvann. Allt det där fina man hade. Det är underligt att allt bara kan förändras sådär, från en dag till en annan. Man känner saknad men man måste ändå gå vidare. Man kan inte bara stanna där i en evighet. Där man känner sig alldeles ensammen. Man måste kämpa vidare och till slut blir allt bra. Sådär riktigt bra som det en gång var.

hjärta!



Monday.


jossans bild från helgen!
Vaknade av smärta i halsen och valde att skippa fotbolls vilket nog var ett bra val. Skolan gick fruktansvärt fort idag, vet inte varför. Måndagar brukar ju vara värsta dagen på hela veckan så det kanske är ett tecken på att veckan kommer bli hur nice som helst, hoppas då det iallafall. I helgen ska ju BF2B ha sin första klassfest, ingen av oss har tagit tag i det men nu så ska vi partaja som aldrig förr, haha nä inte riktigt så men!
Äntligen börjar det lukta mat hos nilsson, är verkligen jättehungrig. När magen är mätt så blir det att plugga och avslutar kvällen med en springtur i mörkret! puss

i brist på annat.

ALLMÄNT:

Namn: Anna
Piercingar: öronen och naveln
Tatueringar: nej snart kanske!
Längd: tror jag växt så 1,59-160 säger jag! 
Skostorlek: 36
Hårfärg: ljusblond
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: ibland
Tänker du på självmord: nej
Vilket shampoo använder du: olika
Vad är du rädd för: mörker 
Gillar du att tvätta: kan man väl inte påstå!
Gillar du Berg-och-Dalbana: nej egentligen inte..


SENASTE:

Film du hyrde: going the distance
Film du köpte: kommer inte ihåg..
Låten du lyssnade på: Mayday Parade - Oh Well, Oh Well
Låten du hade på hjärnan: Loca people, haha världens sämsta låt!
Låten du laddade ner: Var längesen!
Personen du ringde: Ante
TV program du tittade på: greys anatomy
Personen du tänkte på: hemligt!
Bok du läste: fallen ängel!
Personen du fick mail av: facebooooook
Personen du fick brev av: får aldrig brev :(
Personen du fick sms av: stina grahn, väckte mig så snällt med sitt sms!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: längesen.. mina två äldsta bröder har flyttat!

FAVORIT:

Mat: taco!
Låt: har inte riktigt nån favoritlåt!
Sak att göra: hänga med vänner
Sport: Fotboll!
Dryck: Mjölk
Kläder: ganska många faktiskt!
Film: a walk to remember, ni anar inte hur många gånger jag sett den filmen!
Bil:

ANTAL:

Gånger du varit kär: riktigt kär så två!
Gånger ditt hjärta brustit: en.
Hjärtan brustit på grund av dej: två tror jag.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: hm, svårt att ränka men ett antal gånger tror jag.
Ärr du har på kroppen: Många små!



ÖVRIGT:


Vad har du gjort idag: vaknat och hämtat datorn
Var det kul: finns inge roligare!
Hur tidigt stiger du upp: beror på när jag börjar men på helger så kring 9-10 ungefär.
Gillar du att slåss: nej..
Vad ska du göra ikväll: chilla
Är du seriös: alltid!
Vad är du allergisk mot: pinsamt att säga men getingar!
Var har du ont: fingret :(
Använder du hårspray: alldeles för mycket!
Kan du stå på händer: Nja
favoritserie: oth säger jag väl!

jag lever med mina minnen.


blev en både bra och dålig kväll igår, men så kan det bli ibland. Söndag idag och jag känner för att ta en riktig slappar dag med film och lite fotboll. Puss

Som får oss att blomma eller känna som om vi dör.


Tumblr_lsq215numk1qgwopco1_500_large
jag undrar vad som gör skillnad mellan
att möta nån man älskar och de som inte berör
det vore väl praktiskt att kunna styra sina känslor
Det gör ont att älska, det är smärtsamt att bli kär
Längtan, rädslan, känslan som styr ens begär

Känslor borde ha en av och på-knapp
Som man stänger av så fort de inte får en att må bra
När en vettig partner närmar sig så vaknar kroppen
Eller stänger av direkt om det är inget att ha
Men tyvärr så blir man ofta kär i den man inte bör
Längtan, känslan styr då åter allting man gör

Från början till slut så gör kärlek ont
Och får en att bete sig både fånigt och dumt
Men ändå är det kärleken vi lever för
Som får oss att blomma eller känna som om vi dör

Sväva på moln.


att jag inte märkt den här skönheten tidigare, mums!!
Igår fikade jag med lisa och senare for jag till min bror och träffade bäbben, hon är så söt alltså. Jag har fått hålla henne nu det var verkligen en otrolig känsla. Kvällen avslutades hos sofia med 13 brudar och skräckfilm!
Nu ska jag precis dra ut på en långspringtur och sen bär det av till piteå för lite party med brudarna! Puss

Lycka!


inatt kom den här tjejen ut till världen! Grattis Matte och Therese!!!, jag är så otroligt glad, kan inte beskriva med ord! Jag är nu hel och halv faster åt världens sötaste, finaste och underbaraste flickor! <3

tänk om..


jag fick ligga på stranden istället för att hålla på frysa ihjäl. Det har verkligen börjat bli kallt nu, sover med två filtar och ett täcke, jag skulle verkligen behöva nån sovkompis som värmde mig istället!! Förresten så övernattar jag hos  min bror nu i veckan eftersom izabella snart kommer ut, ah jag har skrivit det förr men fattar ni, snart är jag faster på riktigt. Ni fattar inte hur mycket jag längtar! Nu ska jag packa, plugga och senare bege mig till stan igen!, Pusss

snart!!


Sov hos min bror inatt och ska nog göra det inatt också. För nu, nu är det nära, vattnet gick imorse så barnet kan komma när som helst!! ååh snart blir jag faster!!! :) Förövrigt så kommer denna tös idag så jag ska mysa med henne massor ikväll! puss


.


Hoppas du ska resa dig och springa efter mig.


mitt hår blev kortare men inte allt för kort, hon tyckte jag hade så fin längd så hon ville inte ta så mycket och färgen blev.. blont igen, än en gång så vågade jag inte.. kommer ångra mig då utväxten börjar komma fram.. förövrigt så spenderades kvällen med stina och två andra typer i älvsbyn, mys! Puss


RSS 2.0