vinst!


vinst mot serieledarna i 31 grader varmt, så himla bra brudar och så himla bra Elin som tryckte dit bollen!!!!!
Tyvärr fick inte jag någon rolig match, efter 25 minuter kände jag att det började snurra, väskebrist... jag som tryckt i mig vatten hela dagen och jag har aldrig någonsin klivit av en match pga detta.. Men nu fanns det inget annat att göra än att kliva av. Efter en stund kändes det mycket bättre, så jag klev in igen. Nu är det uppehåll trist, men skönt att vi slutade försäsongen med en seger!
Och imorgon får jag sommarlov på riktigt, vi avslutar sista dagen med ett väldigt hårt jobb, sola och bada!



lider mot sitt slut.


sommarjobbet börjar lida mot sitt slut, bara två dagar kvar. Men fysjutton vad roligt jag haft, idag for jag och jenny ut med pärlan, vad skulle vi gjort utan den? den har gjort sommarjobbet mycket roligare. Vi for iallafall ut i byn och delade ut lappar, jenny som chaufför och jag som solare? Slut bensin, lukta bränt, tappa saker, he sönder en postlåda, doppa fötterna i poolen, ja vi hann nog med allt under den där turen.

en sån känsla!




bildbomb



midsommar.


Har haft en jättebra midsommar med fina människor, en supergod middag med min härliga familj, en underbar dag med min finaste och hans familj och släkt, en fantastisk rolig kväll med ante och tova, en härlig prommenad med tova i över 3 timmar. Allt har varit så bra fast ändå inte, i fredags förmiddag fick jag ett samtal av min mor som berättade att Picasso (min första ponny) har blivit sjuk. Jag är verkligen jätteledsen, han betyder verkligen allt. Hoppas av hela mitt hjärta att han blir bra kära ponny.

.


Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag.


idag har jag hållt i en fisk för typ första gången. Jag känner mig jättefjantig då alla barnen tar i dom utan problem och det tar ungefär en halvtimme för mig att få mod till att ta i en död fisk. Jag kan inte förstå att jag är så fruktansvärt rädd för fiskar, dom gör ju ingenting? Jag kan knappt bada där det finns fiskar, mina kompisar brukar ljuga och säga att det knappt finns nå fisk för att jag ska lyckas bada. Jag tror de här är min största fobi, en liten fisk. Men innan sommaren är slut har jag bestämt mig för att få bort min fobi eller iallafall minska den!

Två hjärnor är bättre än en.


imorse när jag vaknade, ville jag bara ligga kvar, spöregn ute och vi skulle börja med fotbollskolan. Men jag tog mig upp, vi började dagen med att vara inne vilket jag tyckte var jätteskönt men det tyckte inte barnen, de ville ut i regnet och de fick dom till slut också. Jag känner verkligen att jag blivit äldre, de här med blöta kläder är inte lika roligt längre.

Juste berättade jag förresten att igår när jag och Stina var och såg artisterna i luleå så höll vi inte på ta oss hem. Emma och dom andra skulle åka fem och då hade inte danny eller eric sjungt så vi utmanade ödet och sa: vi tar oss hem själva. Utan att veta hur så stod vi kvar där i en timme och sen när det var klart så kom den stora frågan, hur tar vi oss hem? vi blev lite nervösa faktiskt men som tur var så kom Lasse(tack så mycket att vi fick åka hem med dig) När jag tänker efter så var det väldigt osmart av oss men vad gör det när vi har varandra, vi kommer alltid på en lösning. Två hjärnor är bättre än en och vi tog ju oss hem! Hehe

Det blir aldrig detsamma igen.


Ibland hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker, världen ändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer. Du lämnade många ljusa minnen efter dig, minnen som inte kan gömmas och inte heller glömmas.
Många får ha sin mormor med sig under sin uppväxt tyvärr lämnade du mig snabbt. Men den kärlek och den tid du hann lägga ner på mig är jag väldigt tacksam för. Du var verkligen mitt allt och jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig men du har vandrat vidare och en dag, på andra sidan ska jag möta dig, du ska räcka mig din hand och vi ska aldrig, aldrig, aldrig skiljas mer.


I förrgår var det din födelsedag. Du skulle ha blivit 64 år. Saknaden är enorm.


In the club, the club.

Tumblr_lkrttvvpxj1qjje0wo1_400_large
anna håller på att bli vuxen, jobbade till och med på en lördag, haha. Efter det for jag och åt med tilda och köpte en stor godispåse, mums! Sen begav jag med till Hampus mormor och var där med honom och hans kusiner. Fick lära mig några nya lekar, alltid lika kul! Jag älskar verkligen att leka!
Sen for jag och hampus och köpte lite mat och senare till min brors lägenhet där vi badade, såg film och mös. Och idag, som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och Stina se Eric, Danny och alla det andra och det gjorde vi också. Vi stod längst fram med alla små barn, vi var nog äldst där insåg vi sen. Ni kommer få se jättemycket bilder sen som jag lägger ut imorgon förhoppningsvis. Puss


Hearts in the air.


spenderade min fredag med denna fina tjej, vi lirade boll, var med några älvsbybor och var allmänt galna.
IMORGON SKA JAG OCH STINA TILL LULEÅ OCH SE ERIC SAAAAAAAAAAAADEE!!


There are two ways of exerting one's strength: one is pushing down, the other is pulling up.


I believe in angels, something good in everything I see.



hampus student.


jag tar en annan väg.


tar en ipren och lägger mig och ser film med mina bröder tills min träning börjar! puss

sommarjobb



Sommarjobbet är igång och finns väl inte så mycket att göra i denna by och jenny visar det perfekt på denna bild, vi jobbar hårt... på brännan! Ska precis fara ut och prov springa eftersom jag gjorde illa mitt knä i söndags, fast det är mycket bättre idag så tror nästan de kommer gå galant. När jag kommer hem har nog hampie kommit så då blir det att mysa och se film, hihi.

good times.



älskar den här bilden alltså, var tänkt att det skulle bli en bild på erik och fredrik men självklart kom jag med på ett hörn, busig jag e!
En av sommarens varmaste dag var nog i fredags, att stå där i värmen bland alla studenter var nästan lite hemskt. Men jag tror att dom tyckte det var dubbelt så varmt som jag eftersom det behövde ha mer kläder. Hursomhelst så tog min bror och hampus studenten så grattis till er!
Efter studenten for vi till thereses pappa och åt tårta, där blev jag upphämtad av tina för att fara till sofia. Senare underkvällen for vi till bergsviken. På lördagen spelade jag match och mös med min fina pojkvän. Söndag for jag till skellefteå och lira.
Puss

du får mig att le!



sommarlov.

Tumblr_lkqxfb1lka1qb0glco1_500_largeTumblr_lmdl1nh9ay1qc5qk9o1_500_large
48086774bb8f39.15246995frogview-gallery_largeTumblr_lb5pt8aqqh1qzui0fo1_500_large
494835-11-1307570223045_largeTumblr_lmgkmwyvnw1qf6kj3o1_500_large
åh vad jag älskar sommaren alltså, 35 grader i solen. Att jag fått sommarlov gör det ännu bättre, nu kommer det bli sena sommarkvällar, äta massor med jordgubbar, bada så man får russinfingrar, sola så man blir en pepparkaka, love it!! Fast är lite avis på alla som tar studenten men om två år är det mitt år så det är bara att längta.
Inleder morgondagen med joels examen sen se alla som tar studenten, fira min bror, till hampus en sväng och kvällen spenderats hos hanni med människor. Pusss


balen.


I'm forever keeping my angel close.


spenderade kvällen med denna pojke, vi såg film, åt massa gott och gick även på en promenad. Balen idag och jag är jättenervös, men tur som det är så är det nog inte bara jag som är det. Puss

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ANTE!


som fyllde år igår, men bättre sent än aldrig!

Umeå.

har haft det hur bra som helst i stockholm, berättar mer senare för nu sätter jag mig i bilen och beger mig till umeå för att lira, hemma ikväll nån gång. Puss


Nu tar vi sex poäng flickor!


Denna soliga dag har spenderats i luleå med lasse och erik, hittade det jag skulle ha plus så färgade jag håret. Imorgon bär det av till stockholm för två matcher, hotell och hotellfrukost, mumma. Ska gå och mysa med min pojkis nu, pusss
!

written in the stars.


inte länge till balen nu, jag börjar bli alt me nervös, men nu lämnar jag det. Jag ska snart iväg på träning och sen ska jag se hampes match och sen ska jag nog spendera kvällen med ante, var ett tagsen nu faktiskt. Så vi hörs. Pussss


lovelovelove



min söta mamma har tagit en massa bilder på mig då jag lirade boll!

Fly me to the moon.


att vädret kan ändras så mycket från en dag till en annan. Igår då vi spelade regnade och åskade det, har aldrig någonsin spelat en match då det regnat så mycket seriöst... och idag är det hur varmt och soligt som helst? skönt är det iallafall! Ska lira lite boll, sola och se fotboll ikväll. Hoppas också jag hinner träffa min hampie♥ Juste hittade en söt bild på min bror och niklas från matchen i söndags som jag bjuder på, haha.


RSS 2.0