my brain is tierd


anna panna piron päron som stina sa. Måste skärpa sig med bloggningen.
Menmen, i fredags var jag hos sjukgymnasten och kollade min fot. Den är ju inte helt bra än men har fått ett program som ja ska göra 15 minuter varje dag. Sen på kvällen var de dommarcupen och sikfors spelade sin sista cup. Tråkigt. Har inte nå mycket mer att berätta. Det gick väl hyffsat för oss.
På lördan var jag med min sötis till 4 ungefär då ja for hem gjorde mig iordning och begav mig till Frida. Där var vi gb, sanna,tova,rebecca, joel,gustav och john. Sjukt kul kväll, roliga lekar, gott fika och mycket skratt. Kring halv 11 kom min pappi och hämtade mig och sen kom en tröttHannes som spelat match.
Idag har vi sett Stini spela med isk, jag skulle egentligen också spela men foten är inte i topp och vill träna upp den innan jag spelar en match. De är verkligen jobbigt att sitta och kolla, när man vill så mycket spela.. Dom förlorade med 2-1 men stina spelade superbra!
Blev ett jätte intressant inlägg, verkligen. Nä skämt o sido ska försöka hitta på nå annat att skriva om. Men de är inte så lätt just nu när min hjärna inte riktigt går på fullvarv. Det är inte skola och då får den vila så enkelt är det. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0