yesterday is just a memory!


varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå att en vän som är så är det finaste någon kan få, de är en bit av " de finaste någon kan få" ja den är helt otrolig?..
Aja, nu ska jag berätta min gårdag, lördag,fredag? ja när skrev jag sist?
Fredags gjorde jag ingenting alls vad jag kommer ihåg? eller jo förresten jag var ju med mina söta vänner, ante och gb, vi var hyper och gb sprutade massor av axe på mig så min tröja luktar massor av pojke, great!
Vi spelade lite kort också och såklart vann världens bästa anna mest! ante vann nog nån gång och gb såklart ingen.
Lördag så begav jag mig till julia, vi hade inget att göra den första timmen men senare kom vi på att vi kunde gå och äta, sen efter det for vi till niklas, spelade lite cs och sedan vi gick till julias mamma och sen anlände vi hos hannes där vi stannade tills klockan blev natt.
Ja äntligen får jag berätta min söndag
dagen började med att jag vaknade och får ut och red min poa. Efter det bestämde jag med för att vara lite hurtig så jag tog på mig skidorna, stavarna i varsin hand och tog med en liten vovve. Jag skidrade iväg och när jag åkt ungefär 1 km så ringer min käre bror erik och bad mig vänta på honom. För första gången tänkte jag vara snäll och vänta på honom, så jag satt mig ner och tog jocke i knät. Tiden gick och ingen erik kom, en timme senare ringer jag till pappa och frågar om erik kommit tillbaka, nej de hade han inte men jag väntade i allafall ett tag till. Senare ringer min telefon igen och de är erik. Han har åkt fel väg och jag har suttit och väntat på honom helt i onödan, jättekul. Två sura varelser klev upp och fortsatte och skidra.. kom iallafall hem efter två timmar. Skrattar lite smått åt det nu hur erik kunde åka fel väg och hur jag satt och skrek efterhonom, haha. På kvällen for jag, erik och hannes på bio, vi såg flickan från ovan, lite konstig men ändå rätt bra. Man får sig en bild av att man kanske inte ska lita på alla människor och däremot inte följa med en främling vad än den personen säger. Hur snäll personen än låter så ska man aldrig aldrig följa med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0